Ovde možete pogledati gotove mobilne aplikacije odnosno aplikacije za mobilne telefone koje su namenjenje poboljšanju i unapređenju poslovanja. Kako su u pitanju već gotova rešenja sama implementacija i podešavanje se obavlja u kratkom vremenskom periodu, i aplikaciju možete koristiti u svega par dana. U nastavku možete pogledati gotove mobilne aplikaicje koje po potrebi mogu da se i dorađuju u zavisnosti od samih potreba i namena korisnika.

Opis mobilne aplikacije loyalty program – loyalty card

Namena: Sva pravna lica koja imaju i žele lojalti program i lojalti kartice

Zahtevi: Postojeći program u maloprodaji koji podržava loyalty card/program

Zahtevi kod korisnika: Mobilni telefon, android ili iOS

Funkcije: Loyalty card u samoj aplikaciji. Nije neophodno štapanje, čuvanje i nošenje loyalty kartice. Nemoguće deljenje kartice drugim osobama. Kartica se vezuje za uređaj.

Dodatno: Mogućnost slanja push notifikacija (Obaveštenja po želji u programu za Vaš loyalty program)

Opis:

Loyalty card aplikacija omogućava zamenu sada već staromodnih plastičnih kartica za loyalty program. Pored uštede u vidu štampanja i zamene oštećenih izgubljenih kartica, Vašim korisnicima će biti daleko jednostavnije da Vašu loyalty karticu sačuvaju od gubitka. Svakako i ušteda čuvanja kartice u novčaniku nije beznačajna. Aplikacija loyalty card menja klasičnu plastičnu karticu na obostrano zadovoljstvo.

Detaljnije o loyalty card aplikaciji možete pogledati na zasebnoj stranici.