Ovde možete pogledati gotove web aplikacije koje su namenjenje poboljšanju i unapređenju poslovanja. Kako su u pitanju već gotova rešenja sama implementacija i podešavanje se obavlja u kratkom vremenskom periodu, i aplikaciju možete koristiti u svega par dana. U nastavku možete pogledati gotove web aplikaicje koje po potrebi mogu da se i dorađuju u zavisnosti od samih potreba i namena korisnika.

Opis aplikacije digitalni meni – digitalni jelovnik

Namena: restorani, fast food, picerije, barovi, splavovi, kafane, kafići, hoteli

Zahtevi: Table i, ili TV android, WIFI internet

Funkcije: Prikaz i izlistavanje vašeg menija ili jelovnika u digitalnom obliku sa kategorisanim proizvodima

Dodatno: Screensaver sa video zapisom ili fotografijama vašeg objekta i hrane dok se digitalni meni ne koristi.

Prednost:

  • Jednostavna izmena jelovnika u par sekundi
  • Ušteda na štampanju i koričenju jelovnika
  • Brzo dodavanje novog proizvoda
  • Povećan broj porudžbina

Opis:

Digitalni meni ili digitalni jelovnik je web/android aplikacija koja služi za prezentovanje kupcima i mušterijama vašu ponudu. Preko web sistema jednostavno dodajete nove kategorije i proizvode sa mogućnošću sortiranja. Kada dodate nove proizvode ili sačuvate izmene android aplikacija na tabletu ili TV će odmah prikazivati nove proizvode. Proizvode možete da dodajete putem bilo kog uređaja (PC, Mac, mobilni telefon, tablet) koji ima pristup internetu. Na web sistemu je potrebno samo da se ulogujete i da dodate ili izmenite postojeće proizvode. Veoma korisno za promocije i dnevne ponude koje se menjaju na dnevnom nivou. Unapredite poslovanje, budite prepoznatljivi i drugačiji od drugih. Zamenite stare i dotrajale jelovnike novim i modernim digitalnim jelovnikom. Povećajte promet u svom lokalu primenom digitalnog jelovnika na jednostavan način. Stari jelovnik ima naziv jela, gramažu i cenu, a novi digitalni meni ima isto to i fotografiju sočnog jela. Zapitajte se koje su verovatnoće porudžbine neodlučnih mušterija, tekst ili sočna fotografija?

Kreirajte i menjajte jelovnik sa bilo koje tačke na planeti uz instant primenu.

Sistem za fast food sajt i aplikacija

Opis sistema za fast food

Namena: Restorani, Fast Food, Picerije, Barovi, Kafane i ostali objekti koji vrše dostavi hrane uz mogućnost da korisnik sam pokupi hranu na adresi.

Zahtevi: Web hosting i domen

Funkcije: Kompletan sistem za vođenje porudžbina fast food-a i online porudžbine kupaca

Dodatno: Web sajt

Opis:

Sistem za fast food i dostavu hrane je namenjen svim fast food-ovima koji rade dostavi ili imaju opciju da korisnik poruči i sam preuzme na lokaciji. U samom sistemu imate mogućnost kreiranja proizvoda, kategorija, dodataka, kupona, popusta itd. Sve izmene su odmah vidljive i primenljive na web sajtu gde kupac može izvršiti porudžbinu vaših proizvoda. Ono što nas izdvaja od drugih fast food rešenja i web sajtova jeste mogućnost kreiranja i primene filtera, tako da korisnik neće morati da gleda jednu po jednu picu i da čita sastojke, već će moći preko filtera da suzi izbor od svih pica u ponudi. Veoma korisna opcija ukoliko u ponudi imate dosta proizvoda i jela. Sam sistem vodi brigu o korisnicima, porudžbinama, kuponima, radnom vremenu uz mogućnost kreiranja posebnog radnog vremena za određene kategorije (npr doručak se može poručiti do 13h), tako da kupac može izvršiti jednostavnu porudžbinu i vi istog trenutka možete krenuti u pripremu i isporuku porudžbine. Formirajte sami cenovnik, veličinu porcije, dodatke, radno vreme, lokacije, zone isporuke i još mnoge druge stvari koje će unaprediti vaše poslovanje jer će korisnik na krajnje jednostavan način moći da odabere svoj omiljeni proizvod i da porudžbinu dobije na email sa informacijom o roku isporuke.

Detaljni o sistemu za fast food i online porudžbine možete naći na zasebnoj strani.