Izrada baze podataka

Usluge izrade baze podataka

Saznajte šta su to baze podataka i kome su namenjene u cilju poslovanja.

Šta su to baze podataka?

Ovo je srce Vašeg poslovanja. Svi korisni podaci se smeštaju u određenu bazu podataka. Sve vaše fakture, komitente, zalihe, proizvode, kontakte možete imati u jednoj bazi podataka i koristiti ih u svrhu svog poslovanja.

Kome su namenjene ručno pravljenje baze podataka?

Svim kompanijama koje imaju potebe za nekim specifičnim zahtevima. Naime, veliki broj programa koristi baze podataka i pisani su univerzalni. Neki se mogu prilagoditi i sopstvenim potrebama kompanija (iziskuje dodatne troškove uglavnom), dok neki nisu u mogućnosti da implementiraju željene zahteve. U tom slučaju je izrada baze podataka za Vaš proces poslovanja je veoma važan.

baze podataka i relacije izmedju tabela

Šta dobijate izradom baze podataka po Vašoj meri?

Pa upravo ono što ste želeli. Dobijate bazu podataka po Vašoj meri i po Vašem procesu poslovanja. Sa podacima možete raditi manipulaciju koju želite, raditi razne izveštaje i grupisati podatke. Mogućnosti su neograničene i zavisi od Vaših želja i zahteva.

Primer izrade baze podataka

Imate već određeni sistem, širite vaše poslovanje, ali sistme ne prati u najboljoj meri Vaše želje. Imate veliki broj kupaca ali ne i loyalty program u sistemu tako da imate potrebu za doradom sistema, ili izradom baze podataka gde ćete unositi Vaše verne kupce. Kada se baza projektuje  uzimaju se svi relevantni parametri i zahtevi koje treba da ispuni. Kada se baza završi imate sve podatke na jednom mestu i laku mogućnost maniuplacije. Možete gurpisati klijente po mestu stanovanja, po količini potrošenog novca, po popustu koji nudite u samom programu lojalnosti itd.

Izrada baze podataka cena

Cena izrade baze podataka zavisi od dosta faktora tako da nije moguće dati cenu bez prethodnih konsultacija.