Sistem i sajt za fast food piceriju restorane sa dostavom donesi ili pokupi hranu

Sistem za fast food sajt i aplikacija

Opis: online sistem i web sajt za fast food restorane, picerije i ostale ugostitelje sa dostavom

Namena: restorani, fast food, picerije, splavovi, kafane, ketering

Zahtevi: Web hosting i domen

Funkcije: Online poručivanje hrane i pića

Dodatno: Kuponi, popusti, akcije, pokupi ili dostavi, dodaci

Prednost:

  • Jednostavan izbor jela kroz meni i filtere
  • Ušteda korisničkog vremena prilikom izbora jela kroz upotrebu filtera
  • Logovanje i omiljeni proizvodi sa poručivanjem u 3 klika
  • Ušteda vremena u odnosu na telefonsko poručivanje
  • Web sajt
  • Obaveštenja korisnika o vremenu dostave
  • Obaveštenje restorana o prijemu nove porudžbine
  • Zone i mogućnost zoniranja dostave po minimalnoj porudžbini za dostavu
  • laka i jednostavna digitalna promocija sa akcijama i kuponima

Opis:

Sistem za online porudžbinu hrane i pića ili web sajt za online porudžbinu omogućava jednostavno i lako poručivanje vaših jela i jednostavnu i laku administraciju. Celokupni sistem se sastoji iz dva dela, web sajta za piceriju ili restoran sa dostavom i administrativnog dela. Korisnik preko web sajta poručuje vaše jelo ili bira jelo iz njegove omiljene liste koju je prethodno napravio. Po poručivanju dobija email sa obaveštenjem da se njegova porudžbina obrađuje. Restoran sa hranom dobija mail o novoj porudžbini. Kada je prihvati bira neku od ponuđenih opcija sa vremenom isporuke i potvrđuje. U tom trenutku korisnik dobija novi mail sa potvrdom o uspešnoj pordžbini i informacijom za koliko će negova porudžbina biti dostavljena. Korisnik ima opciju da izabere i da samo jelo i proizvode pokupi na adresi restorana.

Ovo su samo neke od osnovih namena, a sistem pored toga poseduje razne kategorije i mogućnost limitiranja porudžbina po kategirjama i radnom vremenu (npr doručak se može poručiti do 13h). Aplikacija za online porudžbine može biti proširena i na aplikaciju na mobilnom telefonu, tako što korisnik izvrši online poručivanje putem aplikacije i bez web sajta.

Najveća primena i namena je kod samih picerija i restorana koji imaju mogućnost dostave hrane. Preko web sajta korisnik može poručiti svoju omiljenu picu, izabrati dodatke i odabrati svoje omiljeno piće kao i način isporuke, dostava ili pokupi.