Izrada web sajta

Usluge web dizajna

Saznajte šta je to web sajt, koja mu je namena i primena i upoznajte se kako mi radimo kompletnu izradu web sajta ili redizajn postojećeg sajta.

Web sajt uopšteno

Web sajt je digitalna prezentacija kompanije, pojedinca, organizacije ili ustanove na internetu. Svaki web sajt je sačinjen od nekih HTML oznaka i hostovan je na nekom web hostingu ili server. Rezultat toga je web prezentacija sačinjena od sadržaja koji može biti tekst, slike, video, audio zapis i ostali multimedijalni sadržaj. Danas u svetu postoji preko milijardu sajtova (da dobro ste pročitali) i kao takvi gotovo svi imaju isti motiv i cilj, a to je što bolje da prezentuje vlasnika.

Izrada web sajta

Izrada web sajta počinje najpre u glavi kao ideja budućeg vlasnika. Mi smo tu samo da sprovedemo ideju u delo. Veoma je važno postaviti ciljeve tog web sajta. Da li je to online prodaja putem internet prodavnice, ili je to prezentacija vašeg biznisa. Veoma je važno u startu odabrati pravu namenu jer kasnije izmene svakako produžavaju vreme izrade i samu cenu sajta.

google ads - google reklame
Programiranje

Usluga web dizajna

Naša usluga je sistem ključ u ruke. Od prvog sastanka do realizacije i postavljanje sajta na internet vaše je samo da nam što bolje predstavite Vaš biznis i da nam date odgovarajuće resurse. Sam dizajn, izrada, punjenje sadržaja, testiranje i postavljanje sajta na web hosting je naša briga. Ipak, moguće je ukoliko  želite da koristite neke Vaše resurse u vidu postojećeg web hostinga.

Šta dobijate kao rezultat naše saranje?

Kao rezultat naše saradnje po pitanju izrade web sajta dobijate sajt koji je:

 • po svetskim standardima
 • usklađen sa google smernicama
 • responsivan dizajn
 • custom ili cms rešenje za samostalno održavanje
 • pouzdan SSD hosting
 • domen
 • opzimizovan kod
 • google servisi (google tag manager, google analyitics itd)

Kako radimo web sajt?

 • 1.

  Sastanak

  Bilo da je upitanju pravi sastanak ili online sastanak, svaka izrada web sajta počinje ovde. Na sastanku se služaju Vaše želje i ideje, dajemo Vam konstruktivne predloge ukoliko nešto možda nije svrsishodno raditi i slično.

 • 2.

  Odabir idejnog i vizuelnog rešenja

  Svaki sajt treba da ima osnovne elemente i pravilnu strukturu. Pored toga treba da je dopadljiv na oko i da je dizajn u skladu sa osnovnim ciljem i bojama Vaše kompanije.

  2.

 • 3.

  Proces izrade web sajta

  Ovde počinje rad na samoj izradi sajta. Mi radimo, Vi nam dostavljate resurse u vidu Vaših slika i tekstualnog sadržaja.

 • 4.

  Online pristup tokom rada

  Tokom rada imaćete pristup web serveru na kome možete da pratitte uživo izgradnju Vašeg budućeg sajta. Pored toga što gledate kako teku radovi možete i dati neki predlog za izmenu ukoliko odmah vidite da nešto nije dobro zamišljeno.

  4.

 • 5.

  Testiranje i revizija sajta

  U ovom koraku se testira sajt i funkionalnost sajta. Da li rade svi linkovi, kontak forme, poružbine u internet prodavnici i slično. Proveravaju se da li ispravno rade kodovi od analitike i slično, dok Vi vršite reviziju radova.

 • 6.

  Puštanje sajta u rad

  Ukoliko su testovi prošli pozitivno i ukoliko su ispravljeni svi nedostaci sajt se objavljuje i pušta u rad.

  6.

 • 7.

  Mini obuka

  Ukoliko se radi o CMS rešenju, Vama se na zahtev dodeljuju pristupni parametri za samostalno editovanje.

Izrada web sajta cena

Cena izrade sajta ili cena za web dizajn zavisi od mnogo faktora i nije moguće precizirati unapred. Ukoliko je sajt “obična” prezentacija firme onda su cene vrlo pristupačne, dok ukoliko se radi o kompleksnom sajtu sa mnoštvom sadržaja i stranica, gde postoji interakcija posteilac sajt onda su upitanju malo veće sume novca i duži rok izrade. Kao što smo već rekli, svaki sajt počinje kao ideja i zato dozvolite nam da čujemo Vašu ideju i da je sprovedemo u delo. Potrebno je samo da nas kontaktirate i zakažete sastanak.