Aplikacija za digitalni meni digitalni jelovnik digitalni menu digitalnu kartu pića

Opis aplikacije digitalni menidigitalni jelovnik

Namena: restorani, fast food, picerije, barovi, splavovi, kafane, kafići, hoteli

Zahtevi za menadžera: PC ili Laptop za izmenama u karti pića i internet veza.

Zahtevi za korisnike: Smart telefon sa kamerom i internet (wifi ili mobilni podaci)

Funkcije: Prikaz i izlistavanje vašeg menija ili jelovnika u digitalnom obliku sa kategorisanim proizvodima, cenom, slikama itd.

Dodatno: Baner za sponzora digitalnog menia

Prednost:

  • Jednostavna izmena jelovnika ili karte pića u par sekundi
  • Ušteda na štampanju i koričenju jelovnika
  • Brzo dodavanje novog proizvoda
  • Povećan broj porudžbina

Opis:

Digitalni meni ili digitalni jelovnik je web aplikacija koja služi za digitalno prikazivanje vaše karte pića i jelovnika mušterijama.Preko web sistema jednostavno dodajete nove kategorije i proizvode sa mogućnošću sortiranja. Kada dodate nove proizvode ili sačuvate izmene digitalni meni će odmah imati te podatke dostupne korisnicima. Proizvode možete da dodajete putem bilo kog uređaja (PC, Mac, mobilni telefon, tablet) koji ima pristup internetu, ali svakako je preporuka neki pc ili laptop. Na web sistemu je potrebno samo da se ulogujete i da dodate ili izmenite postojeće proizvode. Veoma korisno za promocije i dnevne ponude koje se menjaju na dnevnom nivou. Unapredite poslovanje, budite prepoznatljivi i drugačiji od drugih. Zamenite stare i dotrajale jelovnike novim i modernim digitalnim jelovnikom. Povećajte promet u svom lokalu primenom digitalnog jelovnika na jednostavan način. Stari jelovnik ima naziv jela, gramažu i cenu, a novi digitalni meni ima isto to i fotografiju sočnog jela. Zapitajte se koje su verovatnoće porudžbine neodlučnih mušterija, tekst ili tekst + sočna fotografija?

Kreirajte i menjajte jelovnik sa bilo koje tačke na planeti uz instant primenu.

Aplikacija radi tako što na web aplikaciji podešavate meni, dodajete kategorije i slike, a na pametnom mobilnom telefonu vidite rezultat tih dodavanja i izmena.

Potreban je bilo koji uređaj koji ima web browser (Chrome, Firefox, Edge, Safari) i internet kako bi uređivali meni. Za prikaz digitalnog menija putem QR koda potreban je pametan telefon i internet veza.

Pitate se kako digitalni meni može povećati vaš obim poslovanja i povećati broj porudžbina. Pa krajnje jednostavno, pogledajte ova dva primera i sami procenite koji će pre izazvati reakciju kod korisnika i želju da proba to jelo?

Primer 1. Klasičan jelovnik

Naziv jela i opis i u desnoj strani cena

Primer 2. Digitalni jelovnik

Velika slika, ispod toga naziv jela, opis i cena.

Kod gladnih korisnika uspeh imaju i jedan i drugi meni, ali kod ne toliko gladnih korisnika digitalni meni je u prednosti jer slika govori više od 1000 reči. Neki klijenti su došli možda samo na piće, ali ako vide neko lepo i sočno jelo biće im zaista teško da mu odole.

Digitalni meni je vrlo jednostavan za korišćenje, kako za administraciju i menadžere, tako i za krajnje kupce i korisnike. Menadžer treba samo da se uloguje i da kreira novu ili izmeni staru kategoriju i da doda ili izmeni neki proizvod i sačuva izmene. Ti rezultati su odmah vidljivi na mobilnom uređaju.

Korisnik jednostavnim skeniranjem QR koda dobija na telefonu Vaš digitalni meni.

Broj kategorija nije limitiran aplikacijom, ali imajte na umu korisničko iskustvo i želju korisnika da lako i jednostavno nađe ono što želi. Dakle, ne treba preterivati sa kategorijama, već razdvojiti isti na glavno jelo, predjela, dezerti, karta pića i vina.

Broj fotografija nije limitiran aplikacijom. Limitiran je samo brojem proizvoda i kategorija. Pravilo je jedna kategorija jedna slika i jedan proizvod jedna slika.

Naravno, digitalni meni ima opciju postavljanja banera na dno aplikacije. Taj baner može da bude sponzorisana reklama nekog Vašeg dobavljača, odnosno sponzor digitalnog menija.

Ne, digitalni meni kao i celokupna administracija se vrši na web aplikaciji koja se nalazi na našem web serveru.

Digitalni meni možete iznajmiti od nas:

Iznajljivanjem digitalnog menia dobijate na raspolaganju web sistem i administraciju po vašoj želji. Tokom trajanja najma imate mogućnost nadogradnje aplikacije i dorade koje će se tokom rada sprovoditi potpuno besplatno.

Za detaljnu ponudu molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo Vam dali preciznu informaciju i uslove.