Aplikacija za digitalni meni na TV-u digitalni jelovnik na tabletu digitalni menu na tabletu digitalnu kartu pića na TV-u

digitalni menu aplikacija

Opis aplikacije digitalni meni – digitalni jelovnik

Namena: restorani, fast food, picerije, barovi, splavovi, kafane, kafići, hoteli

Zahtevi: Table i, ili TV android, WIFI internet

Funkcije: Prikaz i izlistavanje vašeg menija ili jelovnika u digitalnom obliku sa kategorisanim proizvodima

Dodatno: Screensaver sa video zapisom ili fotografijama vašeg objekta i hrane dok se digitalni meni ne koristi.

Prednost:

  • Jednostavna izmena jelovnika u par sekundi
  • Ušteda na štampanju i koričenju jelovnika
  • Brzo dodavanje novog proizvoda
  • Povećan broj porudžbina

Opis:

Digitalni meni ili digitalni jelovnik je web/android aplikacija koja služi za prezentovanje kupcima i mušterijama vašu ponudu. Preko web sistema jednostavno dodajete nove kategorije i proizvode sa mogućnošću sortiranja. Kada dodate nove proizvode ili sačuvate izmene android aplikacija na tabletu ili TV će odmah prikazivati nove proizvode. Proizvode možete da dodajete putem bilo kog uređaja (PC, Mac, mobilni telefon, tablet) koji ima pristup internetu. Na web sistemu je potrebno samo da se ulogujete i da dodate ili izmenite postojeće proizvode. Veoma korisno za promocije i dnevne ponude koje se menjaju na dnevnom nivou. Unapredite poslovanje, budite prepoznatljivi i drugačiji od drugih. Zamenite stare i dotrajale jelovnike novim i modernim digitalnim jelovnikom. Povećajte promet u svom lokalu primenom digitalnog jelovnika na jednostavan način. Stari jelovnik ima naziv jela, gramažu i cenu, a novi digitalni meni ima isto to i fotografiju sočnog jela. Zapitajte se koje su verovatnoće porudžbine neodlučnih mušterija, tekst ili sočna fotografija?

Kreirajte i menjajte jelovnik sa bilo koje tačke na planeti uz instant primenu.

Aplikacija radi tako što na web aplikaciji podešavate meni, dodajete kategorije i slike, a na tabletu ili TV-u vidite rezultat tih dodavanja i izmena. Za same izmene i prikaz izmena na uređaju neophodan je internet, tačnije wifi za tablet, a ukoliko se prikaz radi na TV-u potrebno je da TV bude android, odnosno da ima mogućnost instaliranja android aplikacije (android box).

Potreban je bilo koji uređaj koji ima web browser (Chrome, Firefox, Edge, Safari) i internet kako bi uređivali meni. Za prikaz potreban je android tablet odgovarajuće dimenzije dijagonale i verzije androdid sistema 7.0+.

Pitate se kako digitalni meni može povećati vaš obim poslovanja i povećati broj porudžbina. Pa krajnje jednostavno, pogledajte ova dva primera i sami procenite koji će pre izazvati reakciju kod korisnika i želju da proba to jelo?

Primer 1. Klasičan jelovnik

klasican jelovnik primer

Primer 2. Digitalni jelovnik

digitalni meni primer

Kod gladnih korisnika uspeh imaju i jedan i drugi meni, ali kod ne toliko gladnih korisnika digitalni meni je u prednosti jer slika govori više od 1000 reči. Neki klijenti su došli možda samo na piće, ali ako vide ovako neko lepo i sočno jelo biće im zaista teško da mu odole.

Digitalni meni je vrlo jednostavan za korišćenje, kako za administraciju i menadžere, tako i za krajnje kupce i korisnike. Menadžer treba samo da se uloguje i da kreira novu ili izmeni staru kategoriju i da doda ili izmeni neki proizvod i sačuva izmene. Ti rezultati su odmah vidljivi na tabletu u roku od par minuta.

Korisnik jednostavnim pokretom prsta lista jelovnik i kategorije i gleda vaše sočne proizvode.

Broj kategorija nije limitiran aplikacijom, ali imajte na umu korisničko iskustvo i želju korisnika da lako i jednostavno nađe ono što želi. Dakle, ne treba preterivati sa gategorijama, već razdvojiti isti na glavno jelo, predjela, dezerti, karta pića i vina.

Broj fotografija nije limitiran aplikacijom. Možete neograničen broj fotografija da ubacujete ali imajte na umu korisničko iskustvo i da korisnik neće želeti da gleda 100 fotografija. Iz samog iskustva najbolje se pokazalo da cenovnik bude sličaj onom običnom, a da pored klasičnih cena nudite i proizvode sa slikama koje želite što bolje da plasirate. One koji su na akciji, gde vam je dobra zarada i slično.

Naravno, aplikacija se zove digitalni meni, ali nije nužno da stavljate jelovnik na istu. Aplikacija dozvoljava bilo koje kategorije i fotografije. Ukoliko želite, vi možete prikazivati i samo slike vaših jela na TV-u kako bi kupci videli vaša jela i kako bi ste ih “mamili” da se lakše odlučili da ih poruče. Veoma dobre rezultate daje kod korisnika koji nije preterano gladan ili je neodlučan. Kada vidi sočno primpremljeno jelo teško će odoleti da ne poruči!

Ne, digitalni meni se instalira na tabletu, a administracija se vrši na web aplikaciji koja se nalazi na našem web serveru.

Digitalni meni možete iznajmiti od nas:

Iznajljivanjem digitalnog menia dobijate na raspolaganju web sistem i administraciju po vašoj želi i aplikaciju za instaliranje na teblet. Tokom trajanja najma imate mogućnost nadogradnje aplikacije i dorade koje će se tokom rada sprovoditi potpuno besplatno. U cenu najma nisu uključene modifikacije po želji pojedinačnog korisnika. Sama ponuda zavisi od vaših želja, ugovorna obaveza, bez, sa i bez korišćenja tableta i slično.

Za detaljnu ponudu molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo Vam dali preciznu informaciju i uslove.