Održavanje web sajta

Usluge održavanje web sajta

Bilo da se radi o našem sajtu ili već postojećem sajtu klijentima nudimo profesionalno održavanje web sajta. Bilo da je upitanju neki dobro poznati CMS ili neki custom CMS kao i ručno pisan sajt za nas nije problem i ne predstavlja “višu matematiku”.

Zašto održavati web sajt?

Ako se pitate da li treba održavati web sajt onda se zapitajte da li treba održavati automobil ili stan. Da bi sajt pravilno radio potrebo je povremeno izvršiti neke provere i izmene. Ukoliko je sajt rađen u nekom CMS-u (npr wordpress) onda treba uraditi update sistema, pogotovo ukoliko je izašla neka kritična zakrpa. Ukoliko se ovo ne uradi sajt postaje ranjiv i “bušan” i pitanje je vremena kada će biti na meti robota i zlonamernih ljudi. Drugo održavanje je održavanje sadržaja na sajtu koje možete raditi samostalno ili delegirati nama taj posao kao outsource.

Održavanje sadržaja na sajtu

Ukoliko imate pogrebu da često vršite neke izmene na sajtu, a niste sigurni ili nemate vremena to da radite možemo Vam ponuditi neki paket usluga na mesečnom nivou i taj posao delegirati nama. Važno je napomenuti da je održavanje sajta jedno, a redizajn sajta drugo, tj ukoliko se vrše grafiče i strukturne izmene onda to ne ulazi u cenu održavanja sadržaja na sajtu već je potrebno dogovoriti redizajn web sajta. Svi naši klijenti koji se odluče za redizajn sajta dobijaju benefit u vidu popusta na samu cenu redizajniranja sajta.

Održavanje sajta

Zašto održavati sadržaj na sajtu?

Pre svega to se radi zbog Vaših kupaca, potrošača, klijenata ili kako god da ih nazovemo. Uredan i osvežen sajt je svakako preporuka nekom da sarađuju sa Vama jer ste pre svega profesionalni i ažurni što, pogotovo u današnje vreme, dosta znači. Ubacili ste novi proizvod ili uslugu, promenili ste cene, imate neke artikle na popustu ili slično, sve to treba da bude oglašeno na Vašoj web prezentaciji podjednako kao što je jasno istaknuto možda i u samoj radnji. Druga veoma važna stvar je što Google voli ažurirane sajtove i sajtove koji se često ažuriraju i koji dobijaju na sadržaju. Googlu su to impulsi da niste 1 u milion sajtova koji su napravljeni i samo stoje na nekom hostingu, već neko ulaže neki rad i ubacuje novi sadržaj. Dakle ako ste kao sajt Googlov klijent onda i Google voli redovnog klijenta više od povremenog kao i Vi. Čestim dodavanjem sadržaja i to kvalitetnim povećavate Vaš sajt, a samim tim i veličinu sajta i veću mogunost da Vas Google bolje pozicionira, i klijenti da Vas lakše i više nađu. Ubacivanje novog sadraja je jedana od glavnih stavki kod onPage optimizacije kada pričamo o SEO optimizaciji.

Održavanje web sajta cena

Cena održavanja web sajta varira pre svega od Vaših zahteva. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i mesečne pakete ali i izmene po pozivu i potrebi. Za detaljan upit molimo Vas da nas kontaktirate.