Mobilna aplikacija za loyalty program loyalty card

Mobilna aplikacija za loyalty program i loyalty kartice Android i iOS

Sigurno ste i sami svedok da ogromni broj prodavnica, ugostiteljskih objekata i ostalih trgovinskih objekata poseduje loyalty program i svoje loyalty kartice. Verovatno i sami imate 10+ kartica koje Vam prave gužvu i zbrku u novčaniku pored svih postojećih “obaveznih” kartica poput platnih i kreditnih, lične karte, votačke i slično. Ni jedan novčanik ne bi bio dovoljan za tako nešto tako da uvek morate da radite selekciju koje kartice držati stalno u novčaniku. Problem nastaje tu što ove koje ne držite u novčaniku, ili izgubite ili Vam nisu dostupne onda kada Vam povremeno zatrebaju.

Naša aplikacija rešava taj problem. Krajnjem korisniku je Vaš loyalty program uvek dostupan putem mobilnog telefona i mobilne aplikacije. Prednosti za Vaše korisnike su više nego očigledne, ne moraju da čuvaju, da im zauzima mesto u novčaniku, kartica je uvek dostupna i slično.
Vaša prednost je u tome što nemate trošak za izradu loyalty kartica, nemate preuzimanje, dostavu kako do Vašeg objekta tako i do samih mušterija. Takođe, uvek imate problem sa oštećenim karticama, izgubljenim gde Vaša mušterija zahteva izradu nove kartice i slično, što pored samog materijalnog troška iziskuje i vreme koje je potrebno da Vaš zaposleni radnik to i uradi i to pravilno da staru karticu u sistemu ugasi i da izda novu.

Još jedan od Vašeg benefita je i taj što korisnicima na moderniji način dokazujete da brinete za njihovu loyalnost i da ste im omogućili na najjednostavniji i najdostupniji način loyalty program na svim Vašim maloprodajnim objektima. Takođe, sama aplikacija može sadržati i push notifikacije, razne banere i promocije tako da možete kroz aplikaciju biti i u neposrednom kontaktu sa samim Vašim lojalnim mušterijama.

Sigurnost i bezbednost u odnosu na klasične loyalty kartice se ogleda u tome da jedna kartica je mogla biti deljena kod više korisnika (pogotovo ako nije personalizovana što je najčešći slučaj) tako da osoba X može ostvariti neki vid popusta iako nije njegova kartica već je u vlasništvu osobe Y. Sa našom mobilnom aplikacijom za lojalti kartice se ovaj vid zloupotrebe sprečava tako što se jednom aktivirana kartica ne može deliti drugom korisniku osim u slučaju da osoba Y zaista pozajmi ceo telefon i pin kod i šifru za otključavanje telefona osobi X što je danas gotovo nemoguć slučaj. Takođe, brinuli smo i o krajnjim mušterijama koji možda često vole da menjaju telefon, tako da jedan kod može da se prebaci na drugi telefon (samo 1 uređaj može biti aktivan) vrlo jednostavno, ali opet uz Vašu zaštitu i broj prenosa može biti ograničen na 1 u mesec dana, 3 meseca, pola godine i slično kako ne bi dolazilo do zloupotrebe.

Naša loyalty aplikacija za android i apple je već sprema i do same implementacije može doći u vrlo kratkom vremenskom periodu. U zavisnosti od Vaših zahteva (specifičan dizajn, dodatne aktivnosti u samoj aplikaciji poput banera, anketa itd) aplikacija i loyalty program mogu biti dostupni i za 15 radnih dana. Ukoliko Vam sve ovo zvuči dovoljno primamljivo budite slobodni da nas kontaktirate.