Integracija plaćanja karticama na sajtu

Usluga integracija allsecure paymant sistema na Vašem sajtu

Nekoliko uspešno realizovanih online shopova sa plaćanjem online putem platnih kartica realizovanih u saradnji sa allsecure.

Kako na sajtu ubaciti plaćanje karticama?

Plaćanje online je postalo veoma popularno i kod nas i sve veći broj kupaca se odlučuje za ovaj vid usluge. Stoga ako želite da integrišete online plaćanje na Vašem sajtu budite slobodni da nas kontaktirate.

U današnjem digitalnom dobu, brza i sigurna online plaćanja su ključna za uspeh vašeg poslovanja. Naša usluga integracije plaćanja karticama omogućava vam da jednostavno i efikasno prihvatate plaćanja putem različitih kartica, pružajući vašim korisnicima bezbedno iskustvo kupovine.

Šta nudimo:

  1. Jednostavna Integracija: Naša platforma pruža laku integraciju sa vašim postojećim sistemom, bez obzira na vrstu poslovanja ili veličinu vašeg preduzeća.
  2. Sigurnost na Prvom Mestu: Bezbednost je naša prioritet. Sve transakcije se šifruju i prate kako bi se obezbedilo da su podaci vaših korisnika u potpunosti zaštićeni.
  3. Podrška za Različite Kartice: Bez obzira da li su u pitanju kreditne ili debitne kartice, podržavamo širok spektar platnih kartica kako bismo omogućili vašim kupcima veću fleksibilnost prilikom plaćanja..

Uz našu uslugu integracije plaćanja karticama online, unapredite svoje poslovanje i pružite kupcima nezaboravno iskustvo kupovine. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno izgradili pouzdano i sigurno okruženje za vaše online transakcije.

Plaćanje karticama online
online shop

Integracija sistema za naplatu online ili konsalting

Pored same integracije nudimo i konsalting i pripremu za Vašeg online shopa za samu integraciju.

Bez obzira na sistem ili banku, morate zadovoljiti određene preduslove kako bi integracija prošla uspešno i kako bi dobili saglasnost od same banke da su ispunjeni svi uslovi:

Proces integracije plaćanja karticama online

  1. Potpisan ugovor sa bankom ili bankom i posrednikom
  2. Uslovi kupovine su jedna od važnih stvari gde morate na sajtu napisati i podesiti da prilikom svake kupovine i plaćanja online korisnik bude nedvosmisleno saglasan da je pročitao uslove kupovine.
  3. Ubacivanje ikonica kartičnih sistema, posrednika, banke sa pratećim obaveznim linkovima za 3d secure
  4. Ceo proces se radi na demo shopu, i kada banka i posrednik odobre integraciju prelazi se na pravu internet prodavnicu i vrši se podešavanje sa pravim parametrima.

Sistem za plaćanje online

Imamo uspešno realizovanih nekoliko projekata online plaćanja karticama da li direktno sa bankom ili sa posrednikom. Posedujemo PHP integraciju za oba vida integracije sa allsecure putem OPEN ili Exchange platforme, što znači da možemo brzo da realizujemo integraciju sa njima. Prednost je ta što sami birate sa kojom bankom želite da sarađujete, a bez obzira na banku mi možemo u kratkom roku da omogućimo pripremu i testiranje, kao i samu realizaciju plaćanja na sajtu po sistemu ključ u ruke.

Cena za integraciju plaćanja karticama na sajtu

Cena integracije zavisi od nekoliko stvari. Od Vašeg sajta i od vašeg odabira posrednika ili direktno banke. Najbrža integracija a time i najekonomičnija je ukoliko imate sajt u PHP jeziku i porsrednik allsecure.