Internet prodavnica prikaz na PC

Sve za masašu

Internet prodavnica “Sve za masažu Online shop”

Za potrebe klijenta puštena je u rad internet prodavnica sa integracijom za plaćanje platnim karticama i cenom dostave po težini korpe prema cenovniku kurirske službe. Za integraciju je korišćen payment gateway kompanije allsecure i realizovana je usluga plaćanje platnim i kreditnim karticama u saradnji sa AIK bankom.

Pored same integracije, online shop podržava višejezičnost, više valuta, kao i odabir zemalja gde je moguća dostava i po nezavisnom cenovniku internacionalne dostave u odnosu na lokalnu dostavu.  Takođe, za inostrane kupce omogućena je naplata putem paypal sistema.

Sam web shop podržava neograničeni broj kategorija i proizvoda, neograničene cenovnike za dostavu baziranoj na težini porudžbine kao i mogućnost raznih vidova promocije u vidu akcijskih cena, poslednje ponude, up sales i cross sales.

Kako izgleda sama internet prodavnica klijenta možete pogledati na samom linku prodavnice Sve za masažu, a više detalja o samom sistemu internet prodavnice možete pogledati na našoj prezentacionoj stranici vezanoj za web shop.

Internet prodavnica prikaz na mobilnom telefonu