Izrada web aplikacija

Usluge pravljenja web aplikacije

Saznajte šta su to web aplikacije i kome su potrebne. Imate zahteve a nemate odgovarajuću aplikaciju? Želite nešto da automazitujete i uštedite vreme i da se rešite dosadnog rutinskog posla? Želite da je sve to dostupno za bilo koje lokacije. Web aplikacija je pravo rešenje za Vas.

Šta su web aplikacije?

Zapravo to su određeni računarski programi koji su na webu odnosno internetu. To što je nešto dostupno putem interneta ne znači da je aplikacija svima dostupna i nebezbedna. Korišćenjem interneta morali ste koristiti i web aplikacije. Prva kao primer je Google. To je web aplikacija (web servis) koja Vam za određeni pojam daje rezultate pretrage. Isto tako i Facebook je web aplikacija koja služi za virtuelno druženje i biznis. Pored ovih kompleksnih postoje i mini web aplikacije sa jasnim ciljem i relativno malim brojem opcija kao što su aplikacije banaka gde imate mogućnost transakcija po tekućem računu i slično. Isto tako web aplikacija može biti i neka aplikacija koji koriste i komercijalista i magacioner zajedno, tako da svako na svom radnom mestu radi svoj deo posla u istoj aplikaciji i bazi podataka.

Kome je potrebna web aplikacija?

Imate određen proces u firmi ali ne i odgovarajući software koji prati taj proces. Znate tačno šta želite da program radi i taj posao obavi mašina za Vas? Ako su ovo potvrdi odgovori onda možete zakazati sastanak za izradu web aplikacije.

Programiranje
SSD web hosting

Šta se dobija izradom web aplikacije?

Dobijate upravo ono što ste želeli. Po Vašim zahtevima aplikacija se uradi sa željenim funkcijama i automatizacijom. Mogućnosti su neograničene i limitirane Vašim zahtevima.

Kako radim web aplikacije i koje su zahtevnosti u vidu računara?

Web aplikacije koje radimo su obično pisane u PHP-u. Pored standardnih jezika HTML/CSS/JS koristimo i bazu podataka za čuvanje Vašeg sadržaja. Od zahtevnosti potreban je web server koji verovatno već i posedujete ukoliko imate web sajt. Isto tako, aplikacija je moguće da radi i samo u lokalu, tj samo u radnim prostorijama, pa se u takvim slučajevima aplikacija postavlja na neki lokalni računar i server i time ne zavisi rad od internet veze već od lokalne računarkse mreže.