Redizajn web sajta

Usluge redizajniranja web sajta

Saznajte zašto Vam je potreban redizajn web sajta. Da li je razlog zastareo sajt koji više ne nudi mogučnost proširenja, ili je upitanju sadržaj koji više ne daje dobre rezultate u google pretrazi ili je upitanju čisto estetske prirode.

Zašto da uradim redizajn sajta?

Ovo je vrlo često pitanje kada se ponudi ova usluga. Zašto redizajnirati sajt se svodi uglavnom na nekoliko osnovnih razloga ili čak i kombinacija nekoliko osnovnih razloga zajedno a to su:

  • Zastareo sajt (dizajn, flash, iframe itd)
  • Sajt koristi davno prevaziđene stvari i otežano se učitava
  • Nije prilagodljiv mobilnim telefonima
  • Ručno pisan sajt koji je isuviše kompleksno održavati bez nekog sistema
  • Navike kupaca i klijenta su se promenile

Bilo koji od ovih faktora da je upitanju Vama je neophodan redizajn web sajta.

redizajn sajta
optimizacija koda

Šta dobijam redizajnom sajta?

Redizajnom sajta dobićete svakako moderan i lako prihvatljiv sajt krajnjim korisnicima. Sajt koji je u duhu ovog vremena user friendly i koji je po smernicama Googla. To je ono što dobijate direktno, a indirektno je svakako bolja slika o Vašoj firmi, veći ugled i poverenje i naravno sama prodaja. Kupcima je lako da se snađu, imate moderan multimedijalni sadržaj koji se lako učitava na svim uređajima današljice, izbačeni su zastareli i nepraktični delovi poput Flash animacija, iframe koda i slično. Kroz naše iskustvo, pogotovo u A/B testiranju i user experience možemo Vam unapred predložiti šta je bolje krajnjem korisniku sajta i tako izbegnete kasnije dodatne prepravke i izmene.

Redizajn sajta cena

Cena redizajna sajta često ume da bude i veća od same izrade novog sajta. Žašto je to tako?

Pa jednostavno, kada se radi novi sajt sajt se radi od nule i nije potrebno osvrtati se na neke prethodne verzije kako bi bilo sve u skladu kada prehodne verzije i ne postoje. Kada se radi redizaj sajta uvek treba voditi računa i o starim linkovima, da li su isti ili nisu, ako nisu i ako nije izvodljivo da budu isti onda treba uraditi 301 redirekciju na novi kako bi sajt sačuvao google reputaciju i kako bi ljude sa starim linkom doveo na istu stranu na novom sajtu i slično. Što je sajt stari veći i razgranat po principu roditelj dete to je posao kompleksniji i zahteva više vremena za sam redizajn, pa i cena često biva skuplja od izrade novog sajta jer se sajt novi radi samo postoji i dodatni posao oko pravilnog redirektovanja starih strana.